Presentació de la 4ª edició de La Llotja

La quarta edició de La Llotja programarà accions des de abril de 2021 a maig de 2021.

Amb el bagatge de les tres edicions precedents, La Llotja 2020 consolidarà els passos fets i posarà majors esmerços en la promoció de tot un districte enogastronòmic que, des d’ara, ja es presenta amb l’etiqueta de destinació de turisme gurmet.

Tot just enguany La Llotja ha passat a formar part de l’estratègia de turisme gurmet, que també promou l’Agència de Desenvolupament NODE Garraf. Es proposen accions orquestrades en una mateixa partitura: Garraf Gastronòmic, Vins del Garraf, Xefs del Garraf, Corpus Culinari del Garraf, Novena de Cuina Marinera del Garraf, Congrés de Màrqueting Gastronòmic de Catalunya i, com a inspiradora, La Llotja.

Els episodis anteriors de La Llotja han palesat les oportunitats del Garraf com a regió de gran atractiu enogastronòmic, sota la demarcació d’orígens Terra i Mar i de la mà del Penedès, en el seu conjunt.

Aquesta vegada La Llotja obrirà un major ventall d’actuacions per complir amb els objectius divulgatius i promocionals i alhora escamparà la seva repercussió al conjunt del país; molt més enllà d’aquest territori que vol servir d’epicentre d’una nova cultura gurmet.

El calendari d’activitats de La Llotja contindrà espais didàctics i divulgatius adreçats a tots els públics, també als més petits. A més, l’agenda suggerirà accions promocionals en les què es combinaran la tradició culinària, els productes de proximitat, el mestratge gastronòmic i la diversitat vitivinícola.

Any rere any, un dels puntals d’aquest certamen és la formació professional. Aquesta té un reflex encomiable en l’Escola d’Hostaleria de l’Institut Joan R. Benaprès, a Sitges. En el mateix rang cal aplaudir la tasca dels gremis d’hostaleria i les entitats gastronòmiques de la comarca.

En el mateix podi de La Llotja, es vol donar notorietat a la perseverança de la pagesia i de la gent de mar; com també a l’ofici dels petits productors, elaboradors, restauradors i cuiners que bateguen en aquest districte enogastronòmic.

Tots ells són els artífexs de La Llotja

Per +informació, cliqueu aquí