Torna la Fira Modernista de Terrassa, amb més de 80 activitats virtuals i presencials

La Fira Modernista de l’any 2021 mantindrà com a temàtica principal el món de l’esport modern, els seus orígens i les noves disciplines que començaven a aparèixer a finals del segle XIX i principis del XX.

Terrassa tornarà a fer un salt en el temps per reviure durant aquest cap de setmana l’esperit de l’època modernista. A través d’una edició adaptada a la pandèmia, la Fira Modernista 2021 combinarà l’activitat presencial i telemàtica, amb més de 80 propostes. Un any després de viure l’esdeveniment des de casa en ple confinament, la ciutadania terrassenca podrà tornar a gaudir d’aquesta celebració. En aquesta ocasió, però, caldrà fer-ho amb responsabilitat i seguint totes les recomanacions sanitàries.

El tret de sortida tindrà lloc aquest divendres al Teatre Principal, amb un espectacle de màgia anomenat «Terrassa, el Modernisme de la il·lusió». A partir d’aquí arrencarà un programa de tres dies pensat per a tots els públics i amb ofertes lúdiques, culturals i també gastronòmiques. La majoria d’activitats seran -això sí- amb controls d’aforament i les entrades s’hauran d’adquirir per internet amb reserva prèvia. En aquest sentit, ja es pot consultar tota la informació al web firamodernista.cat.

L’esdeveniment, que aquest cop girarà entorn El Modernisme i l’Esport, finalitzarà el diumenge al vespre, amb un concert dels Ministrils del Raval. Serà també al Teatre Principal, on s’anunciarà la temàtica de l’any vinent. La majoria d’espectacles es podran seguir en directe per Canal Terrassa o pel canal de Youtube de l’Ajuntament.