Planderecuperacion.gob.es, nova pàgina web del Govern d'Espanya amb informació sobre el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència

Planderecuperacion.gob.es, nova pàgina web del Govern d'Espanya amb informació sobre el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència

El Govern d'Espanya ha publicat avui una nova pàgina web informativa dirigida a ciutadans, autònoms, pimes, empreses i organitzacions interessades a accedir als fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Com puc accedir als fons si sóc una pime? Quines convocatòries hi ha ja publicades i com puc trobar-les? Què és un PERTE i quants hi ha aprovats? són algunes de les qüestions a les quals respon la nova pàgina oficial, que serà ampliada i actualitzada amb nous continguts mentre duri la distribució dels fons europeus.

La pàgina conté informació sobre el pla de recuperació per a Europa NextGenerationEU i el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència espanyol -amb les seves reformes i inversions-, un apartat sobre els diferents tipus d'accés als fons (licitacions, subvencions i ajudes, PERTE o manifestacions d'interès), una relació de totes les convocatòries obertes, informació sobre els terminis del pla, respostes a les preguntes més freqüents, notícies sobre la distribució dels fons i accés als documents i enllaços relacionats.

La nova web oficial tracta d'acostar a l'usuari informació complexa d'una manera intuïtiva a través de gràfics, codis de color i una navegació senzilla i cuidada.

La pàgina està adaptada a diferents dispositius, i compleix amb els estàndards d'accessibilitat requerits a les Administracions Públiques perquè totes les persones, independentment de la seva situació, puguin accedir a la informació en igualtat de condicions.

Web del Plan de Recuperación, Transformación Resiliencia