Setmana del Bolet

De l’1 al 7 de novembre, nou restaurants de Ripollet oferiran plats i menús amb el bolet com a protagonista estrella.

Ripollet celebra la seva primera Setmana del Bolet.

Després de la bona acollida de la Ruta Gastronòmica de Sant Jordi a Ripollet, alguns restaurants locals s’han sumat a la iniciativa del Gremi d’Hostaleria i Turisme del Vallès Occidental i Barcelonès d’oferir plats i menús amb un dels ingredients més preuats de la tardor, els bolets. La Setmana del Bolet a Ripollet, que se celebrarà de l’1 al 7 de novembre, compta amb el suport de l’Ajuntament de Ripollet, que convida a la ciutadania a visitar els restaurants de la ciutat i gaudir de la cuina de temporada amb productes de proximitat.

Rovellons, ceps, rossinyols, camagrocs… saltejats, cuinats amb forma de canelons, sopes o cremes... Són moltes les possibilitats que ofereixen els bolet i que podrem descobrir en un dels plats del menú diari de prop d’una desena de restaurants locals, cinc dels quals, a més, oferiran tres plats de la carta cuinats amb bolets durant el cap de setmana.

 

PARTICIPANTS

 

Plat al menú diari + tres plats a la carta de cap de setmana

Restaurant Tikú. Tel. 935 949 271

Centre Restaurant. Tel. 936 917 402

Cheer Ripollet. Tel. 935 946 252

Brasería Ripollet. Tel. 627 583 036

Maverick Tapes. Tel. 935 865 686

 

Plat al menú diari

Ca la Cristina. Tel. 936 919 251

Bar Can Mas. Tel. 936 921 728

La Majareta. Tel. 633 769 240

Rincón del Conde. Tel. 935 805 101