Sitges Tapa a Tapa 2022 – Primavera

Sitges Tapa a Tapa de primavera 2022, del 5 al 15 de maig 2022 l’edició de primavera de la Ruta de Tapes a Sitges.

Torna el bon temps amb la primavera i amb ella la millor ruta de tapes a Sitges, la més espectacular i amb el format del quinto de cervesa Damm més tapa, per tan sols 4€!

Tindràs 11 dies de Sitges Tapa a Tapa on tastar les millors creacions gastronòmiques en miniatura de Sitges dins del format de tapa, en una trentena de locals participants.

Sens dubte la ruta de tapes a Sitges és la millor que podràs trobar per la zona: pots desplaçar-te caminant a cada bar o restaurants sense haver de tocar el cotxe, alta qualitat, un preu imbatible de 4€ que inclou la tapa maritada amb cervesa Damm .

Sitges Tapa a Tapa 2022

Al Tapa a Tapa Sitges 2022, del 5 al 15 de maig, una trentena d’establiments del Gremi d’Hostaleria de Sitges proposen les seves millors creacions dins de les tapes per alçar-se amb el premi de la millor Tapa de Sitges 2022, així que durant 11 dies del Sitges Tapa a Tapa 2022 podràs gaudir d´una tapa i un cinquè de cervesa a Sitges per 4€!

 

Tapa a Tapa Sitges 2022: Preu

Tapa a Tapa Sitges 2022 té el format del quinto de cervesa Damm més tapa, per tan sols 4€

 

Tapa a Tapa Sitges 2022: Participantes

El llistat dels establiments participants del Tapa a Tapa Sitges 2022 està pendent de confirmar, de moment sabem que el 21 de març passat, un grup de xefs i empresaris del sector de l’hostaleria i representants del patrocinador principal Estrella Damm i membres del Gremi d’Hostaleria de Sitges es van reunir al restaurant Nautic Sites per presentar el cartell d’aquesta edició, compartir inspiracions gastronòmiques i començar a perfilar les tapes de la propera ruta.

Participantes Tapa a Tapa Sitges 2022

El sistema del Tapa a Tapa Sitges 2022 serà com sempre:

Sortejos de rutes, estades en hotels i accessos als Museus de Sitges per a tots els participants que lliurin el llibret emplenat i segellat per almenys 5 establiments. Ja saps, quantes més tapes, més possibilitats!!

També es treballa en nous formats de jurats, tant per a la secció del tècnic com la del popular.
Buscant, a més de la millor tapa de la temporada, que els esdeveniments siguin renovats, frescos i atraients per a tot el públic
L’alta gastronomia, en petit format més de moda que mai i de nou de tornada

Concurs Sitges Tapa a Tapa 2022 – Edició Primavera

Us deixem el funcionament  habitual del concurs de Sitges Tapa a Tapa tot esperant tenir format definitiu per al jurat popular:

Cada establiment presenta una tapa a concurs a un preu únic de 4€ (IVA inclòs) acompanyada d’una Estrella Damm.

1. Adreceu-vos a qualsevol dels establiments participants, degusteu la tapa i mostreu la guia perquè us posin el segell del local

2. Valoreu la tapa (4 “m’ha agradat molt” i 1 “no m’ha agradat”).

3. Aneu a un altre establiment a degustar una altra tapa i així successivament.

4. Amb la guia, podeu degustar i puntuar tantes tapes com vulgueu.

5. Un cop acabada la campanya, lliureu la guia segellada, amb la papereta de la següent pàgina emplenada amb les vostres dades*, a qualsevol dels establiments participants.
* Per poder participar en el sorteig dels regals, és imprescindible que la vostra guia tingui com a mínim el segell de 5 establiments diferents.
Els guanyadors es comunicaran per telèfon i se n’informarà a la pàgina web del Gremi.