La FIHR dóna la benvinguda a l'ASSOCIACIO FORQUILLA DE BADALONA

La FEDERACIO INTERCOMARCAL D’HOSTALERIA I RESTAURACIO, FIHR, torna a estar d’enhorabona, a l’incorporar com a nou membre, l’ASSOCIACIO FORQUILLA DE BADALONA.

Cap altra entitat de Badalona forma part de la FIHR

 
L’ASSOCIACIO FORQUILLA BADALONA representa un grup de restauradors molt actius i creatius de la ciutat de Badalona, que fan de la col.laboració la seva millor eina. Creüen en el territori, en la Ciutat, en els professionals i en el producte, i de las gastronomia de la Ciutat, en volen fer senyera.
 
El seu afany, és promoure el sector, fer-lo visible a la ciutat, durant molts anys, per desgràcia, absent.
 
Amb la seva incorporació a la #FIHR Forquilla Badalona podrà oferir als seus associats els avantatges i serveis que comporta trobar-se a una Entitat reconeguda per les institucions, amb profund esperit assembleari, i amb la força que comporta pertànyer a PIMEC l’única organització empresarial que representa, clarament, els interessos de la pime, micropime i autònoms a casa nostra, i que compta amb una Sectorial de Turisme, de la que la FIHR en forma part.
 
L’Assemblea que va ratificar la seva incorporació a la Federació el passat dia 30 de novembre, i que va tenir lloc a Manresa, va acordar també, que la propera Assemblea de la Federació, que tindrà lloc a finals del mes de gener, es cel.lebrarà a Badalona.
 
L’ASSOCIACIO FORQUILLA BADALONA és l’unica associació empresarial de Badalona que pertany a la FEDERACIO INTERCOMARCAL D’HOSTALERIA I RESTAURACIO, FIHR, i a PIMEC. 
 
Benvinguts a la #FIHR