Els productes de la terra, protagonistes d'un nou calendari “El Penedès, tasta'l”

El president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch, i la consellera comarcal d’Empresa i Ocupació i de Productes de la Terra, Susanna Mèrida, acompanyats de representants de l’Associació de Productors Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès, i de la presidenta del Gremi d’Hostaleria de l’Alt Penedès, Núria Carbó, han presentat aquest matí el calendari 2018 del projecte “El Penedès, tasta’l”.

<img alt="" el="" penedès,="" tasta'l""="" data-cke-saved-src="http://www.fihr.cat/admin/uploads/calendari-el-peneds-tastal.jpg" src="http://www.fihr.cat/admin/uploads/calendari-el-peneds-tastal.jpg" style="width: 516px; height: 387px;">

Enguany canvia a un format més vertical i inclou un calendari lunar. Consta de dotze imatges de productes relacionats amb la comarca: raïm, aviram, oli d’oliva, prèssec, productes de l’horta, embotits, etc.  Se n’han editat 2.000 i es podran trobar als restaurants adherits al projecte “El Penedès, tasta’l”, i també als establiments dels productors artesans penedesencs.

D’altra banda, s’han editat un miler de díptics de La cuina d’hivern, una acció de promoció que convida a gaudir dels nostres productes agroalimentaris més característics en una vintena de restaurants de l’Alt Penedès durant els cap de semana del 23 de desembre al 28 de febrer.

L’oferta de restaurants, plats i preus es pot consultar dins l’apartat “projectes” del web www.elpenedestastal.cat. Pel que fa al díptic es repartirà a les oficines d’informació turística, als restaurants participants, als allotjaments turístics, els espais culturals i el mateix Consell Comarcal.