Tot l'Equip de la FIHR us desitja unes Bones Festes

La #FIHR, encapçalada pel seu President, Junta Directiva, i representants dels Gremis i associacions que en formen part, juntament amb l'Equip de la Federació i dels Gremis, volem desitjar-vos unes Bones Festes i un Bon Any 2018.

Aquest Any hem crescut fins a setze associacions, i la FIHR i els Gremis, són reconeguts com a interlocutors del sector. La FIHR avança i amb ella esl Gremis i Associacions que la integren. Esperem poder créixer l'any que ve amb noves incorporacions que confïin en la nostra representativitat. No ens estarem de treballar-hi! 

Aquest proper Any tenim preparades noves Jornades de Formació per les Associacions, i treballarem molt més la relació productor-restaurador, sense oblidar que prenem posició en el tema de l'Oci Nocturn a través de FIHRNit. Els associats als nostres Gremis poden confiar que en el seu territori, el seu representant, ja sigui Gremi o Associació,  els defensa i lluita pels interessos del sector.

L'Any 2018 continuarà sent un Any de celebració, ja que molts dels nostres Gremis arribaran als 40 anys de la seva fundació, afegint-se a Sitges, Vilanova i la Geltrú, Castelldefels i Sabadell.

Gaudiu dels sabors que ofereix la nostra terra: gaudiu de la cultura, la gastronomia, el producte, el paisatge, l'hostaleria, els esports, la natura, ... Gaudiu dels establiments associats als Gremis de la FIHR al Baix Llobregat, Alt Penedès, Anoia, Bages, Vallès Occidental, Barcelonès, Garraf, Solsonès, Osona, Bages, Moianès, Terres de l'Ebre. 

Bones Festes i Feliç Any Nou