Sitges s'adhereix al Consorci de Promoció Turística del Penedès

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha signat el conveni d’adhesió al Consorci de Promoció Turística del Penedès. Aquest acord, segons ha ressaltat, aposta “per l’enoturisme, el món del vi, el cava i la malvasia com a experiència vital entre paisatges únics de vinyes, patrimoni, art i Mediterrània”.

El conveni d’adhesió permet formar part d’un organisme creat per promoure i impulsar polítiques enoturístiques conjuntes. 

L’Ajuntament de Sitges és un nou membre del Consorci de Promoció Turística del Penedès. El conveni d’adhesió, signat aquest dilluns, entre l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, i el president del Consorci de Promoció Turística del Penedès, Sergi Vallès, permetrà a Sitges sumar-se a un organisme format per entitats públiques i privades i creat amb l’objectiu de promoure polítiques turístiques coordinades en l’àmbit d’actuació territorial de la Denominació d’Origen Penedès. 

L’alcalde, Miquel Forns, ha assegurat que “a Sitges apostem per l’enoturisme. El món del vi, el cava i la malvasia com a experiència vital, entre paisatges únics de vinyes, patrimoni, art i Mediterrània”. Segons Forns, la signatura d’aquest conveni mostra el compromís de treballar en aquesta estratègia conjunta per fomentar l’enoturisme. 

El president del Consorci de Promoció Turística del Penedès, Sergi Vallès, ha destacat que és “molt positiu” que aquest organisme creixi amb noves adhesions de municipis “perquè permet estar més al costat dels ajuntaments i compartir tant les actuacions turístiques com les necessitats i nous projectes, amb la finalitat de coordinar i treballar en xarxa”.

Actualment, el Consell Comarcal del Garraf ja és membre del Consorci de Promoció Turística del Penedès i Sitges és el primer municipi de la comarca del Garraf que ha fet efectiva la seva adhesió a aquest organisme.