En Lluís Ristol Ubach deixa la Presidència del Gremi Hostaleria Terrassa aquest proper dilluns, amb la celebració d'Eleccions a la Junta del Gremi, a les qual no hi concorrerà

L'amic Lluís Ristol Ubach (Viladecavalls, 1962) deixa aquest proper dilluns la presidència del Gremi Empresarial d'Hostaleria de Terrassa i Vallès Occidental Nord, càrrec que ocupava des del 5 de maig de 2009, en substitució de l'avui reconegut Artur Martínez.

 
Durant aquests anys, En Lluís Rístol ha compaginat el seu dia a dia a la direcció del Ristol Viladecavalls , Sant Lluis De Ristol, Ristol Càtering, Real Club de Golf El Prat , El Cultural Terrassa, la cafeteria-restaurant de Can Sala a Atlètic Terrassa Hockey Club, el vagó restaurant del Tren Històric FGC de Sant Boí-Monistrol, amb la presidència del Gremi i la Vicepresidència de la Federació Intercomarcal d'Hostaleria i Restauració, FIHR, entre d'altres, sense obviar la seva pertinença a Cuina Vallès, el Patronat de la Fundació Institut Català de la Cuina o "Terrassa Gastronòmica"
 
Ha viscut durant aquests prop de 10 anys les mobilitzacions per la Llei del Tabac, l'Ordenança de terrasses de la Ciutat, la crisi, el canvi de seu (del Carrer Ample a la Carretera de Castellar), la restructuració del Gremi, diversos canvis de Gerents i responsables del Gremi...
 
Quan va arribar a la presidència del Gremi d’Hostaleria de Terrassa i comarca, el Gremi només organitzava una activitat, i des de llavors ell i el seu equip han revolucionat el calendari d’activitats: La Ruta i el concurs De Tapa en Tapa Terrassa,les jornades del Cigró Menut, les Jornades de Caça i bolet, a Menjazz, la ruta gastromusical coincidint amb el Festival de Jazz de Terrassa; Day Night, la ruta de combinats de Terrassa; les activitats de la Festa Major com l’elecció del millor cuiner de l’any, el concurs de les cassoles d’arròs, la carrera de cambrers, el concurs d'apil.lonar caixes de Coca-Cola, entre d’altres; la ruta de tapes EmBARca’t...sense oblidar la tasca duta amb l’Ajuntament de la ciutat i amb el Consorci de Turisme del Vallès Occidental, per donar visibilitat al Projecte “Terrassa gastronòmica”, que engloba el Gremi, els mercats, Turisme de Terrassa, el Gremi de Cansaladers, el Gremi de Forners i els productors.
 
Avui la programació del Gremi d'Hostaleria és molt completa i variada, amb propostes noves per a cada temporada de l’any. La Gastronomia s'ha convertit avui dia en un reclam turístic per Terrassa, amb resultats palpables dia a dia.
 
No podem oblidar tampoc, la tasca que ha dut a terme el Gremi en relació a fer visible els establiments homologats per l'Associació de Celíacs de Catalunya. A Terrasa, podem trobar avui molts establiments de restauració que ofereixen servei sense gluten, sempre avalats pel rigor i conscienciació dels seus processos d'elaboració.
 
En Lluís Rístol inicia una nova etapa, però no deixarà de col.laborar amb la futura Junta que sortirà escollida aquest proper dilluns 15 de gener a Terrassa.
 
Els qui representem la FIHR i els Gremis que la integren, volem, a través d'aquestes ratlles, agraïr-te totes les aportacions fetes a les Assemblees i als qui integrem la FIHR, la teva col.laboració desinteressada, els teus consells, la teva prudència, el teu humor, la teva confiança, la teva visió empresarial, la teva emprenadoria, i sobretot la teva amistat i capacitat de treball. Esperem continuar gaudir de tú i de la teva amistat per molts anys. Molta sort en aquesta nova etapa.
 
Tanmateix, des de la FIHR, volem agrair la implicació del Gremi Empresarial d'Hostaleria de Terrassa i Vallès Occidental Nord durant tots aquests anys, i donar tot el nostre suport a la nova Junta que serà escollida aquest proper dilluns. Molts èxits, teniu una gran feina per endavant, sabent a més que Terrassa ja és, oficialment, la tercera Ciutat de Catalunya. Endavant! Com sempre, podeu confiar amb els Gremis i Associacions de la familia de la FIHR. Hi teniu uns aliats i sobretot uns amics.