Fòrum Internacional de de Gestió de Residus Munciipals: La gestió de residus en municipis i regions turístiques i en grans esdeveniments

 

Es tracta d'un punt de trobada professional focalitzat en l'estudi de casos d'èxit en la gestió dels residus per un turisme més sostenible. Es comptarà amb la presència de 8 experiències internacionals i punteres del sector turístic i dels grans esdeveniments, presentades i moderades pel Dr. Jose Antonio Donaire Benito, Vicerector de Comunicació i Relacions Internacionals de la Universitat de Girona.

Alts càrrecs de The Walt Disney Company, de l'Oktoberfest de Munich, de la ciutat de Taipei (Taiwan), del Giro d'Italia, de la Val di Fiemme (Alps Dolomites) i de les illes de Krk (Croàcia), Sardenya (Itàlia) i Mallorca explicaran les seves experiències i models de gestió enfocats a millorar la recollida selectiva, complir amb les directrius europees i contribuir a un turisme més sostenible. Al programa podeu veure els dies i horaris exactes de cada ponència.

També han dissenyat uns workshops (espais de treball i de debat) per exposar i resoldre problemes concrets que afecten el nostre territori, dinamitzats per experts en processos creatius que permetran elaborar solucions innovadores i que comptaran amb la presència de professionals dels diversos sectors que tractem que ens aportaran el seu coneixement, experiència i particular punt de vista.

A la pàgina web podreu veure el programa complet i la resta d'activitats previstes.

Per a més informació, podeu contactar amb info@wasteinprogress.net