Comencen els preparatius de la campanya El Supermes 2018

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat inicia l'organització de la campanya de promoció turística EL SUPERMES, l'abril més familiar al Baix Llobregat!

Es tracta de la tercera edició d'una acció de promoció que els darrers anys ha esdevingut un èxit, durant els 5 caps de setmana d'abril. L'any 2017 es van promocionar més de 150 activitats del Baix Llobregat, el web va rebre més de 100.000 visites, i més de 7.000 famílies van descarregar les promocions.

El passat 25 de gener,  el Consorci de Turisme va presentar les novetats de la nova campanya 2018, amb l'objectiu que totes les empreses i entitats del sector participin novament i es beneficiïn de l'impacte d'aquesta campanya. Entre les novetats, destaca la creació d'una plataforma de venda de productes turístics del Baix Llobregat, per tal que les famílies interessades puguin comprar les activitats i promocions del Supermes des del mateix web de la campanya.

El Supermes és una campanya de promoció turística que té per objectius dinamitzar la comarca potenciant el turisme familiar, promocionant les empreses i activitats que participen (visites, activitats, restaurants, rutes guiades de natura, allotjaments...), per a incrementar el nombre de visitants i turistes, i els ingressos al territori.

Durant el mes de febrer les empreses i entitats interessades en participar es poden adherir a la campanya a través del web www.elsupermes.cat/adhesions.

El Supermes novament es recolzarà amb una important campanya de promoció i publicitat a mitjans de comunicació que anirà apareixent a partir del mes de març a múltiples plataformes (ràdio, premsa, online i transports).