El Carnaval de Sitges, preseleccionat entre els millors del 2018 segons TripAdvisor

Fins al 13 de febrer es poden fer les votacions per escollir el millor carnaval de l’Estat espanyol segons aquest portal

 La celebració sitgetana es considera un dels deu millors Carnavals del món, segons el portal e-dreams, al costat del de Venècia i Rio de Janeiro de Brasil

El Carnaval de Sitges ha estat preseleccionat per participar en una enquesta que escollirà els millors carnavals de l’Estat espanyol. La iniciativa duta a terme per Niumba, el portal de lloguers vacacionals de TripAdvisor, fomenta la participació popular.

Els usuaris poden votar el seu carnaval preferit del 2018 a través de la pàgina web https://blog.niumba.com/2018/01/23/votacion-los-mejores-carnavales-de-espana-2018/, bé sigui a partir de la llista de candidats preseleccionats o afegint una proposta. La votació està oberta fins al 13 de febrer i dels resultats en sortirà el rànquing final. 

El Carnaval sitgetà competeix amb altres celebracions també conegudes. Entre els carnavals nominats destaquen els de Tarragona, Vinaròs, Las Palmas de Gran Canaria, Santa Cruz de Tenerife i Cadis. 
El rànquing de festes per escollir quin és el millor carnaval de l’Estat espanyol està promogut per Niumba, que és propietat de TripAdvisor, una pàgina web de viatges. 

La celebració sitgetana és ja considerat un dels deu millors Carnavals del món, segons el portal e-dreams, al costat del de Venècia i Rio de Janeiro de Brasil. També ha rebut aquesta consideració per part de diferents enquestes de mitjans de comunicació d’àmbit estatal.