La Diputació de Barcelona identifica 55 productes gastronòmics singulars de la demarcació

 

Aquest dimarts, 13 de febrer, a les 10.30 h al Museu Marítim de Barcelona, la diputada de Promoció Econòmica i Ocupació de la Diputació de Barcelona, Sònia Recasens, presentarà als mitjans de comunicació el projecte que desenvolupa la Xarxa de Productes de la Terra, impulsada per la Diputació de Barcelona. Una xarxa que ha identificat 55 productes que, per les seves característiques, són genuïns i singulars de la demarcació de Barcelona.

La presentació als mitjans de comunicació s’emmarca en la IV Jornada de networking empresarial de la Xarxa Productes de la Terra, en la qual participen una cinquantena d’empreses que pertanyen a la Xarxa i una cinquantena de comerços de Barcelona. Durant la jornada de treball, es faran sessions indivualitzades de tres minuts cada una d’elles amb l’objectiu de que les empreses productores puguin ampliar els seus contactes  comercials i obir  noves possibilitats de negoci.

Actualment, la Xarxa està formada per 12 ens locals i agrupa prop de 1.000 empreses productores d’aliments singulars i propis del territori. Durant els 8 anys de trajectòria, la Xarxa ha identificat 55 productes que, per les seves característiques, són genuïns i singulars de la demarcació de Barcelona. La llonganissa de Vic, el cigronet de l’Anoia, la mongeta del ganxet, la maduixa del Maresme, el vi DO Penedès o les gambes de Vilanova són alguns de la cinquantena d’aliments singulars que alberga el territori barceloní.