Cerdanyola es prepara per rebre un any més la Setmana del Bacallà

Entre el 23 de febrer i el 4 de març, vint-i-set de restaurants de la ciutat oferiran diferents plats cuinats amb bacallà en el seu menú i carta.

La Setmana del Bacallà de Cerdanyola arriba a la seva dotzena edició i ho fa amb la participació de 27 restaurants. Tots ells, entre el 23 de febrer i el 4 de març, inclouran en el seu menú i carta diferents plats a on l'ingredient principal serà el bacallà, producte de temporada.

Aquesta és una activitat totalment consolidada a la ciutat i esperada per molts cerdanyolencs, amb un producte que permet un munt de receptes, amb unes propietats nutritives molt interessants i gastronòmicament molt valorat.

Una setmana important per als restauradors, els quals, any rera any, procuren allargar uns dies més aquesta activitat per poder atendre les moltes demandes dels clients.

En aquesta edició, tornarà a estar present el bacallà norueg més sibarita i considerat el millor i més deliciós del món, l’Skrei. Uns bacallans que arriben al seu millor moment després de fer milers de quilòmetres a través d’aigües gelades, la qual cosa li aporta una carn increïble que és insuperable en sabor i textura.