Activitat del Gremi d'Hostaleria de Vilanova – Visita a la fàbrica de cervesa San Miguel

Activitat del Gremi d'Hostaleria de Vilanova – Visita a la fàbrica de cervesa San Miguel

El Gremi té programada una visita a la Fàbrica de Cervesa San Miguel (Lleida) per al dilluns 9 d’abril. La visita serà guiada i el seu contingut  es reparteix en quatre fases que duren unes dues hores aproximadament:

 1. Benvinguda:

  Benvinguda amb un audiovisual amb què els visitants coneixeran una mica de Mahou San Miguel: l’origen, l’evolució i el que avui dia representa. Un resum que ens ofereix una àmplia visió de l’empresa.

 

 1. Recorregut per la instal·lació industrial:

  La segona fase de la visita es desenvolupa per tota la fàbrica mitjançant un recorregut guiat en el qual es donen a conèixer tots i cadascun dels detalls del procés d’elaboració de la cervesa. Des de la sala de cocció, passant pel celler, on es produeix la fermentació, fins a arribar finalment a la nau on s’envasa el producte.

 

 1. Món San Miguel:

  La visita continua en un espai que impacta, amb una original escenografia; elsvisitants “viatgen al passat”. Un viatge en què es mostra com un grup d’emprenedors decideix situar una fàbrica de cerveses a Lleida fins a arribar a l’actualitat. Tradició, innovació i una recerca constant per millorar dia a dia són els pilars sobre els quals s’assenta la filosofia de Mahou San Miguel.

 

 1. Degustació:

  Abans de finalitzar la visita, es convida tots els assistents a degustar la gamma de productes de Mahou San Miguel, seguit d’una demostració de com servir una bona cervesa.

A continuació i com a tancament de la jornada, s’oferirà un dinar als assistents.

Les persones interessades, majors de 18 anys, ens han de facilitar el nom i cognoms i DNI (màxim 3 per establiment). El bus sortirà davant del Club Nàutic. Places limitades.