La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona creen el distintiu de “Compromís per la sostenibilitat Biosphere” per garantir la qualitat i sostenibilitat dels serveis turístics

Aquest dimarts, 13 de març, a les 13 h a la Casa Llotja de Mar, la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, el regidor d’Empresa i Turisme de l’Ajuntament de Barcelona, Agustí Colom, i el president de l’Institut de Turisme Responsable, Tomás Azcárate, participaran en l’acte de cloenda dels distintius del compromís per la sostenibilitat Biosphere 2017, que s’atorguen a 245 empreses  i serveis  de la demarcació de Barcelona.

La Diputació de Barcelona ha impulsat, juntament amb l’Institut de Turisme Responsable i la cambra de Comerç de Barcelona, una metodologia per garantir la qualitat i sostenibilitat dels serveis turístics d’una destinació, públics i privats. Una metodologia que permet adquirir unes habilitats suficients per a la gestió sostenible d’aquests serveis turístics, en estreta relació amb els diferents serveis turístics de la Destinació. Com a resultat d’aquesta implantació voluntària, els serveis turístics que hi participen obtenen el distintiu  de “Compromís per la sostenibilitat Biosphere”, anualment renovable.

La Diputació de Barcelona va obtenir l’any 2017 la certificació “Biosphere Responsible Tourism”, que reconeix la demarcació de Barcelona com a destinació turística sostenible i responsable.  Cap a les 13.30 h, un cop acabi l’acte de lliurament, s’atendrà els mitjans de comunicació.

Lliurament distintius a l’adhesió del “Compromís per la sostenibilitat Biosphere”

Dia: 13 de març de 2018

Hora: 13 h inici lliurament

            13.30 Contacte amb els mitjans de comunicació

Lloc: Casa Llotja de Mar (Passeig d’Isabel II, num 1. Barcelona)