Tercera Ruta de la Tapa San Miguel

Després de l’èxit de l’any passat, com s’afirma des del Gremi d’Hostaleria i Restauració de Vilanova i la Geltrú, des del 19 d’abril fins el 6 de maig, torna la Ruta de la Tapa San Miguel a la capital del Garraf. S’anuncia com la tercera Food Explorers, una iniciativa on explorar noves formes de menjar. S’anima des de l’organització a explorar la fusió de sabors del món amb els utensilis més originals i San Miguel. Segons la cervesera, la iniciativa ha aconseguit fer una pas més en l’experiència de la cuina-fusió per obrir la possibilitat de donar a conèixer utensilis usats a les cuines internacionals amb plats menys habituals.

Tercera Ruta de la  Tapa San Miguel

El president del Gremi d’Hostaleria i Restauració vilanoví, Jaume Martí, pensa que ara, de cara el bon temps, és el moment més adequat per incentivar que la gent surti. Martí també manifesta que la voluntat d’aquesta tercera edició de la ruta de tapes és apostar per propostes qualitatives.

La ruta és organitzada pel Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú amb la col·laboració de San Miguel. Des d’aquest grup cerveser s’afirma que si no t’espanta allò desconegut i t’agrada de cervesa, hi estàs més que convidat.