Nou acord de Col·laboració de SERHS Serveis i la Federació Internacional d'Hostaleria, Restauració i Turisme (FIHRT)

SERHS Serveis i la Federació Intercomarcal d’Hostaleria, Restauració i Turisme (FIHRT) , signen un acord de col·laboració per oferir i integrar solucions en matèria de Gestoria ( SERHS Serveis Gestiona) , Tecnologies de la Informació i la Comunicació (SERHS Serveis TIC) i de Projectes i Equipaments pels sectors de la Hostaleria i la Restauració ( SERHS Projects ).
 
La FIHRT actualment compta amb 16 gremis associats (hotels, restaurants, càmpings, entre d’altres), distribuïts per tota l’àrea geogràfica de Catalunya. Vetlla per donar cobertura a tots els seus associats, aportant-los els millors avantatges i posicionament en tots els àmbits, per convertir-los, tots plegats, en un equip d’alt rendiment i adequar-lo a les necessitats cada dia més canviants del nostre entorn.
 
SERHS Serveis es converteix, així, en l’aposta personal de la FIHRT per convertir els seus associats en experts del sector de l’ Hostaleria, introduïnt:
 
  • Millores en els equips dels gremis, tant a nivell directiu com d’equipament tècnic de treball.
  • Noves eines de Digitalització, d’acord a les exigències cada dia més significatives del sector.
  • Noves tecnologies que permetran incrementar la productivitat i comunicació entre els gremis i el seu client final.
  • Eines de gestió documental per gaudir en temps real de l’accés i control totals a tota la documentació que intervé en el seu dia a dia i en les relacions contractuals entre els associats, proveïdors i clients finals.
  • Noves perspectives i millores pels seus projectes de restauració amb la màxima singularitat, innovació i funcionalitat, i d’acord a estàndars en matèria de sostenibilitat energètica, base dels projectes de SERHS Projects.
  • Equipament i maquinària de les millors marques del mercat, d’acord a les necessitats de cada associat, amb possibles acords de finançament per facilitar la inversió en projectes de gran envergadura.
La FIHRT es converteix així en un nou referent i partner de rellevància per SERHS Serveis; una nova aliança d’èxit on ens posem al servei de tots els gremis per “posar-los la vida fàcil!