IV Nit de la Gastronomia de Vilanova

El pròxim dijous 24 de maig, el restaurant La Daurada acollirà la quarta edició de la Nit de la Gastronomia de Vilanova i la Geltrú. El protagonisme culinari el tindran una selecció de peixos que la Confraria de Pescadors ha fet de la seva subhasta com son la sípia, la maire, la sardina, el seitó i el pop. I tot i que estem fora de temporada, l'Associació d'Espigalls del Garraf ha reservat aquesta apreciada verdura local per a que es pugui gaudir al llarg de la nit. Al menú s'hi podran trobar set plats i unes postres que configuraran una degustació molt amplia de productes de Km 0 feta per cuiners de diferents restaurants de la ciutat. 

El restaurant de La Daurada oferirà dos plats. En primer lloc la Freginada de peix, i després el Rotllet de maire. La Cuina del Petit, prepararà un Rossejat de verdures amb sípia; Kiko Arrosseria ha optat per unes Sardines farcides de brandada de bacallà i pebrots amb escabetx de taronja i groselles; el restaurant La Cucanya oferirà uns Seitons amb "Causas"; el Càtering Caserco una Crep d'espigalls a la catalana amb crema de formatge; el Restaurant del Foment un Gotet de pota de pop amb parmetiere d'ibèric i maionesa d'ajoarriero; i es tancarà amb les postres que dissenyarà Kinkakau amb una Mousse de Crema Catalana amb Gelea de Xeixa de la Geltrú.Els vins i caves que acompanyaran els plats de la Nit de la Gastronomia seran tots de les Caves Giró Ribot; el pa dels Forns Enrich, l'oli el servirà el Celler de Viticultors de Vilanova i la Geltrú, i el cafè serà de Vilanova Cafès. 

La nit s'obrirà a les 19.30 h amb un còctel de benvinguda de Destilerías MG i Patates Piqué, i es tancarà al voltant de la mitjanit amb la degustació dels Gin Tònics Prèmium de les vilanovines Destilerías MG. 

Els tiquets, a 35 euros per persona, és poden comprar al punt d'informació turística "La Botiga" Toc, al carrer de Sant Sebastià 13, de dimarts a dissabte de les 10 a les 13.30 h i de les 17.30 a les 20 h. El pagament caldrà fer-lo en efectiu o per transferència bancària. 

La Nit de la Gastronomia està organitzada pel Gremi d'Hostaleria de Vilanova i la Geltrú, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la ciutat, la Confraria de Pescadors, Mercats Municipals, Estació Nàutica de Vilanova, Menja't Vilanova, La Daurada, La Cuina del Petit, Càtering Caserco, Restaurant del Foment, Kiko Arrosseria, Kinkaka, Caves Giró Ribot, Destilerías MG, Vilanova Cafès, Patates Piqué, Olivé Rueda, Associació d'Espigalls del Garraf, Forns Enrich, i el Celler de Viticultors de Vilanova i la Geltrú.

Un dels atractius de la nit, a més del tradicional sorteig de regals, facilitat per tots els col·laboradors i patrocinadors, serà la celebració del 40è aniversari del Gremi d'Hostaleria de Vilanova i la Geltrú, la qual cosa aportarà algunes sorpreses i emocions imprevistes.