Saps què és la Veu IP? A partir d'ara, el teu estalvi en telefonia gràcies al nostre #partner SERHS Serveis

Coneix la telefonia a través de Internet. Connecta’t a preus immillorables

La telefonia IP, o simplement coneguda com veu IP, és una tecnologia que et permet mantenir converses de veu a través de Internet o a qualsevol xarxa.
 
S’envia el senyal de veu en forma digital, en paquets, en lloc d’enviar-ho de forma tradicional digital o analògica.
 
Quins són els avantatges de la Veu IP?
 
  • Econòmic. Estalvia’t entre un 40% i un 80% de la factura de telèfon actual. La connexió es realitza mitjançant internet, el que ens permet prescindir de les línies telefòniques tradicionals i el cost mensual que aquestes impliquen. Sense cost d’establiment per trucada. Totes les seus o centres d’una mateixa empresa poden fer trucades entre elles de forma gratuïta.
  • Mobilitat. Utilitza aquest sistema des d’un telèfon fixe o directament des del teu mòbil.
  • Flexibilitat. Aquest sistema permet contractar números de forma molt fàcil. Paga per usuari i no per consum. Ens adaptem a les necessitats específiques de la teva empresa.
  • Infraestructura senzilla. No es requereix la instal·lació d’una centraleta telefònica. Es disposa d’una centraleta virtual enllaçada a un programa de gestió online, que pot ser controlat des de qualsevol dispositiu.
 
Contacta ara el nostre partner serhsserveis@serhs.com, i et realitzaran una assessoria i estudi personals de les teves necessitats i un anàlisi de viabilitat i estalvi del projecte per el teu negoci. A SERHS Serveis TIC “t’ho posen fàcil”.
 
A la FIHRT ja confïem en aquest servei #somfihrt #gremisfihrt #fihrTIC