4a edició del Festival Vadefoodies d'Igualada amb la cuina japonesa i la vinyala com a protagonistes

 
La plaça Castells d’Igualada serà l’escenari de la 4a edició del festival Vadefoodies que els dies 1 i 2 de juny torna a igualada amb la cuina japonesa com a protagonista principal d’aquest festival de tendències gastronòmiques. En total, el programa compta amb una quinzena d’activitats, que van des de formacions, ponències, exhibicions, degustacions i concerts, fins a concursos, tallers, receptes o showcooking, amb convidats de luxe per a cada ocasió. No hi faltarà, tampoc, l’eat street, un espai per menjar i beure mentre es pot gaudir de música, teatre i activitats per a tota la família a la mateixa plaça Castells.
 
Entre els ponents més destacats en cuina japonesa, el festival comptarà amb Roger Ortuño, Sergio Ortiz, o Jordi Morelló que realitzaran un tast de saques o un showcooking de pastisseria japonesa. 

Un tast de vinyales  i un concurs de cuina per professionals amb receptes d’aquest producte típic anoienc també protagonitzaran aquesta edició del Vadefoodies.

El festival es consolida i aposta per apropar la gastronomia a la ciutat barrejant activitats culturals, de formació i tastos gastronòmics

És la quarta edició d’aquest festival organitzat pel col·lectiu Vadefoodies d’Igualada a partir d’aquesta edició l’entrada és lliure i l’entorn on es realitzarà l’activitat serà la renovada Plaça Castells i el claustre de l’Escola Pia.