Cloenda de la Ruta del Xató 2017-2018

El web de la Ruta del Xató registra la visita de 61.000 visitants únics que han vist gairebé 300.000 pàgines

La casa museu Pau Casals ha estat el marc que ha acollit la cloenda de la Ruta de Xató 2017/2018. L'acte ha comptat amb la presència del prestigiós xef Oriol Castro, que al llarg de la temporada ha estat un molt actiu ambaixador de la Ruta.

Castro ha destacat la il·lusió amb la que les diverses ciutats, que conformen la Ruta del Xató, omplen un calendari d'activitats molt potent. Castro ha rebut el tradicional morter que l'acredita com a ambaixador de les mans del president de la coordinadora de gremis de la Ruta del Xató i president del Gremi d'Hostaleria de Vilanova i la Geltrú, Jaume Martí. 

                                            El xef Oriol Castro

Per la seva banda, Jordi Corella, responsable de comunicació de la Ruta del Xató, ha remarcat l'èxit que enguany ha tingut el mapa de la ruta que ha permès visualitzar de forma molt correcta les festes, les rutes, les Destinacions de Turisme Familiar (Vilanova i la Geltrú, Calafell i El Vendrell), i l'entorn nàutic i Enogastronòmic que configuren les comarques del Garraf, l'Alt i el Baix Penedès. Corella també ha destacat l'èxit del web de la ruta que enguany ha rebut la visita de 61.000 visitants únics que han vist més de 285.000 pàgines. Aquestes xifres tripliquen les de la temporada 2016/2017