Presentació del projecte Iniciativa Enogastronòmica – Terres de Mestral, el 4 de juny

El proper dilluns 4 de juny, la mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT) presentarà la nova iniciativa enogastronòmica de Terres de Mestral com a producte turístic conjunt.

La idea és crear un producte turístic que aglutini l’oferta gastronòmica del territori de Terres de Mestral  (la marca turística amb què es promocionen conjuntament els tres municipis), amb la finalitat d’organitzar i estructurar tota l’oferta de serveis relacionats amb la gastronomia local, i de dinamitzar l’activitat turística de la zona.

Els objectius són:

- Associar la marca de Terres de Mestral a uns valors vinculats al producte local.

- Generar arguments d’oferta a la destinació i contribuir al desenvolupament local.

- Contribuir a la revalorització de la pagesia i a la promoció dels productes agroalimentaris

- Atraure segments de demanda i de mercat interessats amb la compra, la degustació o l’oci al voltant de la gastronomia i oferir un complement gastronòmic als que ja vénen a la destinació per altres motivacions.

- Millorar la competitivitat de la destinació

Les sessió es durà a terme a les 18:30 hores a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant; i està adreçada a empreses d’aquest territori del sector enogastronòmic. La participació es gratuïta. Les persones interessades a assitir-hi, cal que ho confirmin via correu electronic ( icendegui@midit2020.com), per telèfon 977569030 o per Whatsapp al telèfon 626355904.

Aquest projecte està promogut per la MIDIT amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i pel Ministerio de Empleo , en el marc de la línia de subvenció dels projectes innovadors i experimentals de l’any 2017