Nou Conveni amb Agua KmZero

La FIHRT i l'empresa amb seu a Alella, AGUA KMZERO han signat un conveni de col.laboració que posa en valor l'aigua de la nostra xarxa pública, i contribueix a la sostenibilitat de la nostra societat

KMZERO, es la marca que està revolucionant el món de l'aigua i la forma en la qual la consumim, neix amb l'objectiu d'aportar una solució a les necessitats plantejades a nivell de residus al canal HORECA.

Què significa la paraula sostenibilitat per a Aigua KMZERO?

La sostenibilitat és un concepte molt ampli i canviant, que finalment s'està analitzant i introduint als grans debats socials i econòmics del nostre país, generant diferents punts de vista i enriquint el concepte.

Per KMZERO la sostenibilitat és la responsabilitat empresarial que hem de tenir en crear productes, que assegurin les necessitats del nostre present sense comprometre el nostre futur.

Quins són les principals qualitats d'Aigua KMZERO?

La principal característica d'Aigua KMZERO és l'optimització que aconseguim del sabor de l'aigua procedent de la xarxa pública, aconseguint que l'usuari pugui gaudir del sabor de la seva pròpia aigua en beure-la.

Es tracta d'un aigua de proximitat embolicada per una filosofia molt clara. Com podríem resumir-la?

La filosofia d'AGUA KMZERO és utilitzar els recursos de proximitat, en aquest cas la nostra aigua local, optimitzant les seves característiques organoléptiques, a través dels nostres sofisticats sistemes de filtració KMZERO, abans de servir-la al client final. Creant així un procés sostenible des de l'origen fins al seu consum.

En què consisteix el procés de filtració que segueixen els equips KMZERO?

Primer hem de dir que l'aigua de proveïment públic que arriba fins als nostres establiments compleix amb els criteris de potabilitat que estableix el Reial decret 140/2003.

El tractament necessari es basa en una anàlisi física químic de determinats paràmetres de l'aigua de xarxa que es troba relacionat amb la percepció que generalment posseeixen els consumidors del sabor de la mateixa, com pot ser la salinitat, concentració de clor, etc.

Segons els paràmetres en particular i concentracions de la mateixa s'apliquen diferents tecnologies per al tractament de l'aigua, que van des de la filtració fins al tractament de osmosis inversa, que ens permetran obtenir un AIGUA KMZERO.

Una altra de les característiques que crida especialment l'atenció és l'envàs. Els establiments, podent escollir l'ampolla que estarà en cadascuna de les taules i dissenyar la imatge que volen mostrar als seus clients.

Al final el que busquen és oferir una eina més per poder comunicar-se amb el client, sent avui la clau de qualsevol experiència com a consumidor.

S'han convertit en una gran millora en la imatge i sostenibilitat dels establiments ja que són envasos totalment reutilitzables i reciclables.

Quina importància té envasar l'aigua en vidre?

Utilitzant vidre aconseguim emmagatzemar l'aigua en un material 100% inert que ens permet aïllar l'aigua de qualsevol substància tòxica. El vidre té també la característica de mantenir intactes les propietats organolépticasde l'aigua.

Quin servei brinden als establiments que utilitzen KMZERO?

Brindem una cobertura 360º, és a dir, ens encarreguem de tot el referent a l'aigua perquè ells es puguin dedicar al que realment saben fer bé, que és produir experiències gastronòmiques per als seus clients.

Quins controls han de passar abans que AGUAKMZERO pugui ser consumida? Com aconsegueixen garantir la qualitat, seguretat i higiene alimentària?

Principalment, el procés de qualitat es divideix en tres fases: compliment i certificació, APPCC i formacions en bones pràctiques.

AIGUA KMZERO i els seus sistemes compleixen tots els requisits establerts en la normativa RD140/2003 així com la certificació sota la norma UNEIX14910 que ens permet assegurar que la qualitat dels nostres equips i de la nostra aigua estan totalment garantits.

Tots els establiments que serveixen Aigua KMZERO tenen implantat una anàlisi de punts crítics i de control (APPCC) segons Reglament Europeu 852/2004. Entre les mesures de control destaquen el nostre pla de revisions, manteniments i higienización de tots els nostres equips.

On podem trobar AGUAKMZERO? En quins establiments gastronòmics?

KMZERO es pot trobar en establiments que tenen respecte pels productes que utilitzen, així com una consciència sostenible en els seus processos: L’Antic Vaig moldre - Estel Michelín-, Arume (Barcelona), Calç’o (Vic), Ca La Maria (Girona), Hotel Barceló Raval (Barcelona), Hotel Casa Bonay (Barcelona), Breathe (Màlaga), Fera(Mallorca), Park Piolets Mountain Hotel & Spa (Andorra), Hotel Grau Roig (Andorra), Ca Manel (Andorra) i Marquet (Andorra), entre d'altres.