Pinós acollirà la 4a Jornada de Turisme del Solsonès

En aquesta trobada, dirigida als agents turístics de la comarca, es presentaran, entre altres, els resultats de la campanya turística impulsada pel Patronat de Turisme aquest mes de maig

 
El sector de turisme del Solsonès celebrarà, aquest dijous, la seva quarta Jornada de Turisme del Solsonès a la sala d’actes de l’Ajuntament de Pinós, ubicat al centre de Catalunya.

La jornada comptarà amb la benvinguda a càrrec de l’alcalde de Pinós, Jordi Casellas, i del president del Patronat de Turisme del Solsonès, Josep Caelles. Encetaran el programa els responsables de l’empresa E2S que presentaran els resultats de la campanya “Quin gust de comarca! ” impulsada pel Patronat de Turisme a la comarca durant el passat mes de maig. Seguidament, intervindran l’associació de Territori de Masies, el Festival Espurnes Barroques i l’Associació de Turisme Rural del Solsonès, TRAS que enguany celebra el seu 25è aniversari.

En la segona part de la jornada, comptarà amb la presència de diferents agents turístics que volen presentar les seves novetats com són l’Agència de Desenvolupament Local Solsona i Cardona, Artesans del Solsonès, Associació de Turisme de la Vall de Lord, Empresaris per al Solsonès, Gremi d’Hostaleria del Solsonès, Museu de Solsona, Rutes Sílvia Rovira, Solsona Experience, Solsona Turisme, Solsonstici 2018, TirantMilles i Zoo del Pirineus.

Per acabar l’acte, a la tarda, es visitarà la casa-museu de les Casas de Matamargó.

La jornada és gratuïta. Per assistir-hi cal fer inscripció prèvia  a l’Oficina de Turisme del Solsonès trucant al telèfon 973482301 o bé per correu electrònic turisme@turismesolsones.com