TripAdvisor veta l'etiqueta 'cuina catalana' però permet la basca i la gallega

La 'cuina catalana' no existeix per la plataforma TripAdvisor, l'aplicació que proporciona continguts i informació sobre viatges i restaurants. Així ho ha denunciat el restaurant Naltrus de Granollers, que lamenta que mentre la plataforma permet etiquetar el teu restaurant com a "cuina basca" o "gallega", no permet la de "cuina catalana". 

 

 

 

Som el @NaltrusR un nou restaurant a Granollers i al fer l'alta a trip Advisor la nostra sorpresa ha estat que no es pot posar l'etiqueta de cuina catalana, Ens ajudeu a divulgar la nostra reivindicació? @JaumeFabrega @Cuina_catalana @cuinacatalana @femcuinetes @acgn_cat

 
 

El propietari del local assegura haver demanat a la plataforma que incloguessin la opció tant per telèfon com per escrit, sense rebre cap resposta satisfactòria. Aquest dimarts, però, quan la notícia ha aparegut als mitjans de comunicació, TripAdvisor ha contestat a la reclamació d'aquest restaurant de Granollers i ha anunciat que activarà "en breu" la categoria de "cuina catalana" a la  seva web.

 

 

 

Hola Josep, hemos respondido a tu email. Esta nueva categoría estará activa en nuestra web en breve. Gracias por tu sugerencia.

 
 
 
 

Tot això, de moment no han anunciat cap mesura per la discriminació que fan a la llengua catalana, que no està permesa dins l'aplicació. Actualment, quan s'intenta escriure comentaris dins la plataforma en aquesta llengua apareix un missatge d'idioma "no reconegut".