Presentacions de les subvencions del CCAM per a les empreses de comerç, artesania i moda

El CCAM presentarà  les novetats de la propera convocatòria de subvencions adreçades a empreses de comerç, artesania i moda per aquest 2018. Les presentacions tindran lloc la primera setmana de juliol a Barcelona, Manresa, Tarragona, Lleida i Girona.


2 de juliol, Barcelona
A les 10h, a la Sala Cotxeres del Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107):

Programa

9.30h.- Recepció dels assistents
10h.- Benvinguda a càrrec de la  directora general de Comerç, Muntsa Vilalta
10.15h.- Presentació de les línies de subvencions dedicades al Comerç,  a de Marta Raurell, cap de l’àrea de Comerç del CCAM.
11h. - Presentació de la línia de subvenció dedicada a les empreses de Moda, a càrrec de Marta Coca, cap de l’àrea de Moda del CCAM. 
11:15h - Presentació de les línies de subvencions dedicades l’Artesania,  a càrrec de Xavier Villas, cap de l’àrea d’Artesania del CCAM. 
12:00h. - Precs i preguntes

Inscripció: formulari


3 de juliol, Manresa
Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement a la Catalunya Central (Alfons XII, 13)

Programa

15h. – Sessió 1: Presentació de les línies de subvencions per empreses de Comerç i Moda a càrrec de Marta Sendra, cap de la unitat de Subvencions i Promoció Territorial de l’àrea de Comerç del CCAM

16.30h. – Sessió 2: Presentació de les línies de subvencions per empreses d’Artesania a càrrec de Xavier Villas, cap de l’àrea d’Artesania del CCAM.

Inscripció: correu electrònic a l’adreça: carmecots@gencat.cat o esmeralda.moreno@gencat.cat, amb nom i cognoms, entitat i càrrec, població i correu electrònic i sessió a la qual es vol assistir; o bé trucar al telèfon: 93 693 02 71 (Carme) o 93 781 97 34 (Esmeralda).     

 

4 de juliol, Tarragona 
Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement a Tarragona (Pompeu Fabra, 1)

10.30h.- Sessió 1: Presentació de les línies de subvencions per empreses de Comerç i Moda a càrrec de la Marta Sendra, cap de la unitat de Subvencions i Promoció Territorial de l’Àrea de Comerç del CCAM)

12h.-Sessió 2: Presentació de les línies de subvencions per empreses d’Artesania a càrrec de Marina Colom, tècnica de l’àrea d’Artesania del CCAM.

Inscripció: correu electrònic a l’adreça: mfalguerag@gencat.cat, noms i cognoms, entitat i càrrec, població, correu electrònic i la sessió a la qual es vol assistir; o bé trucar al telèfon: 977 25 17 17

 

5 de juliol, Lleida
Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement a Lleida (Av. del Segre, 7)

10.30h.- Sessió 1: Presentació de les línies de subvencions per empreses de Comerç i Moda a càrrec de la Marta Sendra, cap de la unitat de Subvencions i Promoció Territorial de l’àrea de Comerç del CCAM.

12h.- Sessió 2: Presentació de les línies de subvencions per empreses d’Artesania a càrrec de Marina Colom, tècnica de l’Àrea d’Artesania del CCAM).


Inscripció: correu electrònic a l’adreça: fhuerta@gencat.cat, amb nom i cognoms, entitat i càrrec, població, correu electrònic i la sessió a la qual es vol assistir; o bé trucar al telèfon: 973 72 80 44


6 de juliol, Girona
Serveis Territorials d'Empresa i Coneixement a Girona (Plaça Pompeu Fabra,1)

10h.– Sessió 1: Presentació de les línies de subvencions per empreses de Comerç i Moda a càrrec de la Marta Sendra, cap de la unitat de Subvencions i Promoció Territorial de l’Àrea de Comerç del CCAM.

12h. – Sessió 2: Presentació de les línies de subvencions per empreses d’Artesania a càrrec d’en Xavier Villas, cap de l’Àrea d’Artesania del CCAM.

 

Inscripció: correu electrònic a l’adreça: carnaiz@gencat.cat, amb nom i cognoms, entitat i càrrec, població, correu electrònic i la sessió a la qual es vol assistir o bé trucar al telèfon: 872 97 59 61