Nou pla de formació: #formacióturismecat, adreçat a professionals, empreses i entitats del sector turístic.

Des de la Direcció General de Turisme (DGT) i l'Agència Catalana de Turisme (ACT) us oferim un nou pla de formació: #formacióturismecat, adreçat a professionals, empreses i entitats del sector turístic.

Amb la voluntat de contribuir a l'increment de la competitivitat de les empreses i entitats turístiques del nostre país, hem configurat una oferta formativa completa i homogènia al voltant de tres vectors, la innovació, la transformació digital i el màrqueting digital, amb 3 itineraris formatius:

Itinerari 1 - Màrqueting digital i comercialització, per a una òptima utilització de les noves tecnologies com a instrument de màrqueting.

Itinerari 2 - Innovació en producte i servei turístic, per donar resposta als reptes actuals en la creació de productes innovadors.

Itinerari 3 - Transformació digital, per facilitar la immersió de les iniciatives turístiques en l’actual dinàmica de transformació digital.

Els primers cursos, on ja us podeu apuntar són:

-    "Taller de Storytelling per a la generació de continguts al web", que es farà a Barcelona del 28 de juny al 6 de juliol.

-    “Negociació i acció comercial en el turisme de reunions MICE (Meetings, Incentives, Congress and Events)”, que tindrà lloc a Sitges el 10 de juliol.

Us podeu incriure en ambdós cursos a través d’aquest enllaç.

Així mateix, podeu consultar la informació sobre totes les sessions formatives que oferirem fins a finals d'any en aquest enllaç.

Us recordem que les empreses i entitats afiliades a l’Agencia Catalana de Turisme podreu gaudir d'un 50% de descompte en tots els cursos. Les empreses i entitats adherides als programes de marques i segells podeu accedir a la formació sense cost.

Per a qualsevol aclariment, podeu posar-vos en contacte amb Estrella Montalvo, d'Eurecat Centre Tecnològic. Tel: 935 944 700 / estrella.montalvo@eurecat.org

Esperem que la formació que us oferim sigui del vostre interès i que us ajudi a millorar la competitivitat de la vostra empresa.