Garraf multiplica els Punts d'Informació Turística

Fins a 29 serveis d'atenció turística acreditats al Garraf

La comarca del Garraf compta amb un total de 29 punts d'informació turística acreditats per la Diputació de Barcelona. De la mà de NODE Garraf, enguany aquesta xarxa de serveis d'atenció ha crescut amb 12 nous establiments.

Aquest dimecres s'han entregat les plaques d'acreditació als establiments que enguany s'han estrenat com a punts d'informació turística. En el mateix acte, a la biblioteca Santiago Rusiñol, a Sitges, s'han lliurat els diplomes als punts d'informació turística que ja ho eren l'any anterior.

Miquel Forns, alcalde de Sitges i diputat de l'àrea de Turisme de la Diputació de Barcelona, i Rosa Huguet, presidenta de NODE Garraf i alhora alcaldessa de Canyelles, han fet l'entrega de diplomes i credencials.

També hi eren presents la presidenta del Consell Comarcal del Garraf, Glòria Garcia, l'alcaldessa d'Olivella, Marta Verdejo, i regidors de Sitges, Olivella i Sant Pere de Ribes, així com representants del Gremi d'Hostaleria de Sitges i la Federació Empresarial del Gran Penedès.

En total, la comarca del Garraf està dotada de 29 Punts d'Informació Turística acreditats, entre els quals hi trobem càmpings, restaurants, hotels, instal·lacions esportives i guinguetes de platja, però també serveis municipals, com el cas de la policia local de Vilanova i la Geltrú, les oficines de turisme o les biblioteques Manuel de Pedrolo, a Sant Pere de Ribes, i la mateixa Santiago Rusiñol, a Sitges.