El Gremi d'Hostaleria d'Osona presenta la 1ª edició de l'OBSERVATORIUM GASTRONÒMIC

El Gremi d'Hostaleria d'Osona, Entitat associada a la FIHRT, està organitzant la 1a edició OBSERVATORIUM GASTRONÒMIC una fira - mercat que tindrà lloc el pròxim 30 de setembre i 1 d’octubre al Edifici firal El Sucre, Vic.

Amb l’objectiu de impulsar i promocionar el sector i  donar a conèixer els productes i serveis que ofereix la Comarca d'Osona. 

  • Apropar-nos als habitants i empresaris de la Comarca.
  • Crear vincles comercials, activitats lúdiques, xerrades, demostracions i degustacions.
  • Ser una finestra de negoci per les empreses exteriors i comarques properes.

Treballant en 3 àrees essencials pel creixement econòmic com són : Àrea restauració, Àrea comerç i Àrea turisme gastronòmic.

ÀREA RESTAURACIÓ

Una trobada per estar al dia a dia de les innovacions respecte a maquinàries i productes per establiments de restauració i empreses d'elaboració.

Organitzant una degustació pels visitants amb l’objectiu de promocionar les receptes més referents dels establiments que participen a la fira. Incitant la consciència d’origen dels productes i suport cap a les petites i mitjanes empreses de la Comarca.

ÀREA COMERÇ

Participació de les botigues del sector gastronòmic per presentar i vendre la seva diversitat de productes d´alimentació i begudes als habitants de la Comarca d´Osona i limítrofes que vinguin a la Fira.

Generant una màxima atenció els establiments de la zona, organitzant accions, activitats i tallers d’aliments i begudes referents a la Comarca

ÀREA TURISME GASTRONÒMIC

Un punt de trobada i referència com a proposta turística per impulsar l'activitat gastronòmica, rural, oci,..., vincles i promoció, com per exemple diversitat de producte de la terra, cuina i receptes de tradició i història d’Osona.

Una guia gourmet amb la diversitat d’establiments de restauració i hotels de les diferents categories, juntament amb el valor afegit d’activitat de muntanya i el patrimoni gastronòmic de la Comarca.