CaixaBank i el Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme de l'Alt Penedès, preparen un conveni de col·laboració per a potenciar la competitivitat del sector

El Conveni s'emmarca en el Conveni Marc signat per Caixabank Hotels & Tourism i la FIHRT, a la que pertany el Gremi

L’entitat financera ha elaborat una oferta de productes i serveis ajustada a les necessitats que presenta aquest col·lectiu professional.

CaixaBank i el Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme de l'Alt Penedès es troben preparant un conveni de col·laboració que posarà a l’abast dels seus associats una amplia oferta de productes financers de l’entitat en condicions avantatjoses. 

CaixaBank està elaborant una oferta de productes i serveis financers ajustada a les necessitats que presenta aquest col·lectiu. En aquesta oferta destaquen les condicions exclusives per a mitjans de pagament, sistemes de seguretat, rènting o plans de pensions.

CaixaBank, entitat financera líder en innovació i nous mitjans de pagament

CaixaBank és el grup financer líder del mercat espanyol, amb negoci bancari, activitat asseguradora i inversions en bancs internacionals i en empreses líders en serveis.

L’entitat, presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, té prop de 14 milions de clients i una xarxa de 5.089 oficines.

CaixaBank està considerada com una entitat financera líder en innovació a nivell mundial, amb 5 milions de clients en banca online i 3 milions de clients en banca mòbil.

L’entitat és líder en banca electrònica amb 15,5 milions de targetes en circulació i una quota de mercat per facturació del 22,9%. Ha estat una de les primeres entitats del món que ha apostat per la implantació comercial dels sistemes de pagament contactless i de la tecnologia de pagament pel mòbil, pel que ha rebut diversos premis internacionals.

El 2016, l’entitat ha rebut el premi “Global Innovator 2016” d’Efma i Accenture, com a reconeixement al banc amb millor estratègia d’innovació del món de l’any, i ha estat premiada per The Banker com a “Millor Projecte Tecnològic del Món” pel llançament d’ImaginBank, el primer banc mobile only en el qual l’operativa es realitza exclusivament a través d’apps per mòbils i per xarxes socials. D’altra banda, CaixaBank ha estat valorada com a millor servei de banca mòbil d’Europa i segon del món pels analistes de Forrester Research.