Informe d'Ocupació turística Juny 2018: Enquesta flaix

Ja teniu disponible a la web del LAB, l'informe flaix d'ocupació turística als allotjaments de l'Entorn de Barcelona durant mes de Juny 2018.

Com sabreu, l’Informe Flaix d’ocupació turística és un treball del Laboratori de Turisme de l’Oficina Tècnica de Turisme que es realitza durant els períodes de màxima afluència turística a les destinacions de les comarques barcelonines des de l’any 2009. Aquest que us presentem és el segon dels quatre que es publiquen anualment.

En general els resultats dels índex d'ocupació del mes de juny respecte el mateix mes de l’any 2017, són positius en els establiments de càmpings, però negatius en les altres dues tipologies d’allotjament que s’analitzen (establiments hotelers i establiments de turisme rural).

Com sempre, cal ser prudent en la interpretació dels resultats, doncs aquests mostren tant sol els nivells d'ocupació dels establiments i, tot i que s’apunta a un creixement de l'activitat durant aquest estiu respecte l'any passat, no podem oblidar que el correcte anàlisi i valoració de la temporada d'estiu caldrà complementar-la amb altres indicadors.

Podeu consultar la nota de premsa que s'ha publicat aquest matí. I per a informació més detallada, podeu accedir directament a al document complert.

Esperem que gaudiu d'aquest informe i que us sigui d'utilitat.