Jornada App Gremis FIHRT

Demà dijous, Xavier Valverde, CEO de MAITAI GROUP, oferirà als representats dels Gremis i Associacions membres de la FIHRT, una sessió eminentment pràctica sobre les possibilitats i desenvolupament de les App's que des de la FIHRT, PIMEC i MAITAI GROUP s'han desenvolupat per als Gremis i llurs associats, i que e spoden aconseguir tant en la plataforma iOS com en Android.

La sessió, que té una durada programada de 3 hores, tindrà lloc a Barcelona, i comptarà amb la participació dels Gremis de Sabadell, Alt Penedès, Baix Llobregat Centre-Nord, Vialdecans, Moianès-Osona, Vilanova i la Geltrú i Osona.

Des de MAITAI i la FIHRT, s'ha preparat una sessió amb pocs participants a fi i efecte de que sigui molt més àgil i pràctica.

Properament s'oferirà una nova sessió per a Gremis que s'han mostrat interessats en aquesta eina, com Anoia, Bages, Sitges, Solsonès, i entitats nouvingudes com HVO, Delta Sublim,ARH Associació de Restauració i Hoteleria de la Vall de Llors, i l'Associació col.lectiu Gastronòmic Alcanar i Les Cases.

Les aplicacions, ja han arribat a la seva versió 2.0 i combinen tant la informació pels associats a les entitats, com les promocions i activitats gastronòmica-culturals que hi tenen lloc.