Nous cursos de #formacióturismecat - Comunicació de Turisme de la Generalitat de Catalunya

Ja us podeu inscriure als cursos de formació de l'últim quatrimestre del nou pla de formació #formacióturismecat, organitzat per la Direcció General de Turisme (DGT) i l’Agència Catalana de Turisme (ACT).

Amb la voluntat de contribuir a l'increment de la competitivitat de les empreses i entitats turístiques del nostre país, els cursos s’han configurat al voltant de tres vectors, la innovació, la transformació digital i elmàrqueting digital, amb 3 itineraris formatius:

Itinerari 1 - Màrqueting digital i comercialització, per a una òptima utilització de les noves tecnologies com a instrument de màrqueting.

Itinerari 2 - Innovació en producte i servei turístic, per donar resposta als reptes actuals en la creació de productes innovadors.

Itinerari 3 - Transformació digital, per facilitar la immersió de les iniciatives turístiques en l’actual dinàmica de transformació digital.

Podeu consultar la informació sobre totes les sessions formatives i us hi podeu inscriure a través d’aquest enllaç.

Us recordem que les empreses i entitats afiliades a l’Agencia Catalana de Turisme podreu gaudir d'un 50% de descompte en tots els cursos. Les empreses i entitats adherides als programes de marques i segells podeu accedir a la formació sense cost.

Per a qualsevol aclariment, podeu posar-vos en contacte amb Estrella Montalvo, d'Eurecat Centre Tecnològic. Tel: 935 944 700 / estrella.montalvo@eurecat.org