Presentació i sessió de treball de la 2a edició de #Lallotja18 a la Torre del Veguer amb Node Garraf

La segona edició de La Llotja tindrà lloc entre els dies 20 i 25 de novembre de 2018, de dijous a diumenge. 

Es programarà una diversitat de formats, que s'emplaçaran en diferents escenaris de la comarca. Avui divendres ha tingut lloc la presentació i sessió de treball de la 2a edició de #Lallotja18 a la Torre del Veguer amb Node Garraf 

El Penedès i el Garraf conformen una regió enogastronòmica en la què són reconeguts els seus productes autòctons i genuïns.

Les cultures culinàries del mar i de la terra i la tradició mil·lenària del vi han excel·lit a través d’un diàleg preternatural, i alhora senzill, com els costums de tota la vida.
El Penedès i la Mediterrània sempre han festejat i encara tenen molt a dir-se.
La Llotja servirà per singularitzar la meridional de "Costa Barcelona" com una referència de primer ordre pel que fa al binomi enològic i gastronòmic i sobretot al diàleg entre els productes del mar i de la terra.

PROMOURE LA DENOMINACIÓ D’ORIGEN “TERRA I MAR” COM A FACTOR D’ATRACTIVITAT TURÍSTICA

La Llotja va néixer amb la finalitat d’afavorir el coneixement dels productes autòctons del mar i la terra i la promoció de la cultura culinària genuïna del Garraf i el Penedès. La primera edició va aconseguir el seu objectiu.

Amb la voluntat de propiciar el contacte i la interrelació entre els productors i els professionals de la cuina i la restauració, així com entre tots ells i els públics consumidors, la Llotja vol promoure l’ús i la presència de productes de proximitat en les cartes dels establiments de restauració, així com estimular la creació de nous plats amb matèries primeres de l’entorn. 

D’aquesta forma es potenciarà l’autenticitat de la cuina de proximitat com a atractiu de l’oferta turística de la demarcació del Penedès i el Garraf, a partir del binomi “turisme gourmet”. 

Guardeu aquestes dates: del 20 al 25 de novembre!