Present i futur de la cuina catalana: gastronomia, cultura, sostenibilitat

La cuinera Ada Parellada del restaurant Semproniana, el cuiner i presentador de la televisió Marc Ribas, l'Oriol Castro del restaurant Disfrutar, el restaurador Víctor Quintillà del restaurant Lluerna i l’antropòleg de l’alimentació de la UOC, F. Xavier Medina, parlaran del present i del futur de la cuina catalana en el marc de la Setmana pel dret a l’alimentació 2018 de la UOC. La moderació correrà a càrrec del cuiner i comunicador Pep Nogué.

 

La UOC, amb la col·laboració amb l’Antiga Fàbrica Damm, organitza aquesta taula rodona per promoure les cuines com a part fonamental de les cultures locals i com a element cabdal per a la sostenibilitat del planeta i per conscienciar de la necessitat de preservar el patrimoni gastronòmic de cada territori, així com debatre sobre el present i el futur de la nostra cuina.

 

El col·loqui serà el primer dels actes del III Congrés Català de la Cuina de la Barcelona metropolitana, coordinat per la UOC, i en el qual participen bona part dels actors del teixit gastronòmic i alimentari català.

 

IMPORTANT: Les entrades són limitades i és imprescindible la inscripció prèvia per poder accedir a l'esdeveniment.

 

ORGANITZA:

 

 

EN EL MARC DE:

 

                  

 

EN COL·LABORACIÓ AMB

 

                      

 

PATROCINA