II Jornada Anual Programes de Treball de l'Agència Catalana de Turisme(ACT)

Us presentem la II Jornada Anual Programes de Treball de l’Agència Catalana de Turisme(ACT) que tindrà lloc el proper 13 de desembre a l’hotel Alimara de Barcelona. Aquesta jornada està pensada específicament per a les empreses i entitats afiliades a l’ACT i adherides a algun dels seus programes d'especialització, ja sigui una marca o un segell.

La jornada comença amb una primera part dedicada als reptes que ens planteja el nou Pla de Màrqueting Turístic de Catalunya i les novetats que tenim pel que fa als Programes de Treball de l’Agència Catalana de Turisme.

A continuació us convidem a assistir a l’Espai Inspira’t on reflexionarem plegats sobre allò que mai t’han explicat sobre la transformació digital i la importància de les dades de mercat per establir una bona estratègia de negoci. Finalment conversarem amb dos operadors britànics especialitzats en Fly & Drive i rutes, productes de gran potencial a Catalunya. 

Programa del workshop: 09:00h Cafè i acreditacions. 09:30h Benvinguda & Presentació Jornada. 10:00h Pla de Màrqueting Turístic 2018 - 2022: com serà el màrqueting turístic de Catalunya dels propers anys 10:30h Novetats Programes de Treball de l'ACT: treballar amb l'ACT serà més fàcil i més efectiu! 11:00h Pausa - cafè Espai Inspira't: 11:30h Claus per a la transformació digital: Les 8 coses que podries fer demà mateix i millorar el teu màrqueting digital. A càrrec de Montserrat Peñarroya. 12:30h Dades de mercat: informació de qualitat per millorar la estratègia de negoci. A càrrec d'Olivier Ponti, Vice President Insights a ForwardKeys. 13:15h Productes amb gran potencial per tota Catalunya: Rutes i Fly & Drive. Conversa amb dos operadors especialitzats del Regne Unit. 14:00h Dinar networking i final Jornada