III Ruta de tapes a l'Hospitalet de l'Infant

En aquesta edició, hi participarà un total de 10 establiments, que oferiran una tapa i una “canya” o “quinto” de cervesa o un gotet de vi per 2,5 euros. 
 
Durant aquests dies, els participants d’aquesta ruta no només tindran l’oportunitat d’assaborir unes tapes variades i elaborades especialment per a l’ocasió, sinó també de prendre part en el sorteig de tres premis: el 1r estarà dotat amb una escapada gastronòmica per a dues persones; el 2n, amb una tablet; i el 3r, amb un joc de copes i accessoris de vi.
 
Per prendre part en el sorteig d’aquests premis, s’haurà de tastar les 10 tapes que inclou la ruta. Al Passaport de la Ruta, que es pot aconseguir a l’Oficina de Turisme o a qualsevol dels establiments de restauració participants, hi haurà de quedar segellada i puntuada cadascuna de les 10 tapes. Un cop completat el passaport, amb els segells corresponents, la puntuació de les tapes i les dades personals correctament emplenades, aquest futllet es podrà dipositar a les urnes/bústies que hi haurà als establiments participants. 
 
El sorteig dels premis es farà el 22 de desembre i el nom dels guanyadors es donarà a conèixer al Facebook de l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH). Allí també s’hi farà públic el premi a la millor tapa. El restaurador guardonat serà obsequiat amb un sopar gourmet per a dues persones.