El Gremi d'Hostaleria de Vilanova i la Geltrú signa un nou acord amb SERHS Serveis

El passat 27 de novembre, el Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú, va signar un acord de col·laboració amb SERHS Serveis.

El Gremi d’Hostaleria de Vilanova es una associació d’empreses del sector, sense ànim de lucre, i que te com a objectiu potenciar un dels principals motors econòmics de la comarca.

El Gremi de VNG es troba associat a la FIHRT,  a PIMEC, a la FEGP ( Federació Empresarial del Gran Penedès) i a la Coordinadora de Gremis de la Ruta del Xató.

Des del Gremi tenen com a objectiu principal posicionar a Vilanova com un centre d’interès turístic de qualitat.


Per aquest motiu SERHS Serveis es posa a disposició de gremi per oferir tot el suport en matèria de Gestoria, Tecnologia i Projectes de restauració que permetin donar l’impuls que el gremi necessita a tota la comarca.


D’aquesta manera el gremi i els seus associats podran beneficiar-se de les novetats i ofertes que SERHS Serveis llenci en cada moment i segons les necessitats específiques de cada associat.

Així, el Gremi de Vilanova i SERHS Serveis s’uneixen per fer créixer el negoci de tots els establiments que en formen part i convertir-los en un referent de la comarca.