Gremi Comarcal d'Hostaleria i Turisme del Solsonès: Taller de Combinats amb Royal Bliss, gentilesa de Coca-Cola

Demà dilluns 18 de Març, a les 18h, el Gremi Comarcal d'Hostaleria del Solsonès, organita en col.laboració amb Coca-Cola European Partners, el segon taller de combinats organitzat pels Gremis de la FIHRT.

El taller de combinats #RoyalBliss tindrà lloc al local Pub Sputnik de Solsona, al C/Sant Agustí 18b,  establiment associat al nostre Gremi.

El taller és gratuït i està obert als associats al #gremi.

La gamma Royal Bliss –disponible des de primers de febrer de 2017– es va llançar en exclusiva a Espanya i per al canal d'hostaleria amb l'objectiu d'impulsar el sector i oferir als hostalers un ventall de varietats que els fomenti la creativitat i els impulsi a ampliar el catàleg de mescles. 

Els vuit sabors

El suggeriment de presentació de Royal Bliss és en got tipus highball –per a glops llargs–, que permet una millor apreciació de les aromes. Sobre cadascuna de les vuit variants oferim unes breus notes de tast. Són tan diferents entre si, que semblen empènyer al bartender a innovar dins del seu propi estil.

Creative Tonic Water és la reinvenció d'un clàssic, l'equilibri entre amargor i dolçor amb matisos cítrics.

Bohemiam Berry Sensation, bohèmia i femenina, és un esperit lliure: dolç i àcida alhora, amb matisos ben definits, sensacions perfumades que recorden al litxi, la fruita de la passió, el préssec i les fruites del bosc.

Creative Zero Sucre Tonic Water, manca de sucre –encara que té un rerefons lleugerament dolç–; sobresurten les notes cítriques ben marcades i definides.

Elegant Soda, la seva major virtut és la neutralitat, capaç de combinar amb tot tipus de beguda.

Exotic Yuzu Sensation Tonic Water, és la tònica àcida i amarga, de sabor sec i refrescant amb notes que recorden a la mandarina, l'aranja i el yuzu, el potent cítric asiàtic.

Expressive Orange té aroma i sabor a cítrics amb notes dolces en els quals sobresurt la mandarina, l'aranja, el kumkuat i diferents fruites tropicals.

Ironic Lemon, té una potent aroma a llimona i mentolats, i en boca, encara que hi ha acidesa, les notes mentolades i dolços, li atorguen frescor.

Irreverent Gingerale, un clàssic que en aquest cas “irreverent” potència les notes afustades i dolços per a aplacar al potent gingebre i els cítrics.

Vuit mixers per a triar. Royal Bliss convida a entrar en l'univers de la creativitat. No és un camí fàcil però... enganxa. A la salut dels qui trenquen motlles!
 
#somfihrt #gremisfihrt #formacioFIHRT #innovacio