La FIHRT va impartir unes 40 hores de formació amb els seus cursos durant l'any 2018 als #gremisfihrt

Els socis de la patronal van participar en les diferents activitats

La FIHRT va programar i impartir un total de 40 hores en cursos de formació durant l’any 2018. Hi van participar els representants dels gremis i associacions membres de la FIHRT, tant Presidents, com Gerents i personal administratiu d'aquests,  que van poder gaudir de les diferents activitats impulsades per la patronal, com formació en noves tecnologies, compliance i sostenibilitat.

Els assistents van poder desenvolupar les seves capacitats i aprendre a millorar la competitivitat dels seus gremis i associacions.

La FIHRT continuarà enguany oferint formació de qualitat amb nous cursos, tant subvencionats pel CCAM, com efectuats amb recursos propis, enfocats a diferents sectors: Mindfulness, Design Thinking, G-Suite,  neuromàrketing, edició de imatge i video, i instagram, entre altres. Aquest 2019 hi ha programades més d'una vintena d'hores de formació el primer trimestre amb l’objectiu de continuar ajudant els Gremis i Associacions membres de la FIHRT a créixer tant en l’àmbit professional com en el personal.