Foment del Treball, PIMEC i Fepime ratifiquen el preacord de representativitat empresarial, que demà serà presentat al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

Demà divendres, a les 11.30 hores, acte de presentació i roda de premsa dels presidents de les patronals amb presència del conseller El Homrani a la seu de Treball (C/ Sepúlveda, 148. Barcelona).

Les juntes Extraordinàries i òrgans de govern de les organitzacions Foment del Treball Nacional (FOMENT), Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC) i Fepime Catalunya han ratificat aquesta tarda el preacord sobre representativitat empresarial assolit fa uns dies davant del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

L’acord serà presentat demà divendres, 15 de març, a les 11.30h, a la seu de Treball (C/Sepúlveda 148-150. Barcelona) pels presidents de Foment de Treball, Josep Sànchez Llibre; de PIMEC, Josep González, i de Fepime Catalunya, Helena de Felipe, en un acte i posterior roda de premsa, amb presència del conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir el Homrani.

Aquest acord, assolit amb la mediació de Treball, té una durada de deu anys i implica la renúncia de Fepime com a organització empresarial més representativa i el reconeixement de la seva vinculació a Foment del Treball Nacional.

Amb aquest acord, Foment del Treball Nacional i PIMEC mantindran unitat d’acció institucional a tots els òrgans de representació on participen i la representació es considerarà paritària a tots els efectes, garantint un nombre igual de representants en ambdues organitzacions. Sens perjudici d’aquesta unitat d’acció i la paritat a tots els efectes, s’ha acordat una distribució progressiva de percentatges.