Nit de la Gastronomia de Vilanova

El proper dijous 2 de maig, a partir de les 19:30 h, La Daurada acollirà la cinquena edició de la Nit de la Gastronomia de Vilanova i la Geltrú.

Aquest acte, organitzat pel Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, també compta amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors, Celler de Viticultors, l’Associació d’Espigalls, l’Escola hoteleria I. Joan Ramon Benaprès de Sitges, Mercats Municipals, Temps de Vi, l’Estació Nàutica Vilanova, La Daurada, Destil·leries MG, Cafès Vilanova, Patates Piqué, Viu Comerç, Celler Xavier Ramia, Celler Pinord, Celler Garcia-Carrión, Celler Gabarró, Celler Ros Marina, Ceolpe Centre oleícola del Penedès, Olivé Rueda, l’Espiga d’Or, Coca-Cola, Estrella Damm, Carns Milà, Carns Bundó, Menja’t Vilanova i Kinkakau.

V Nit de la Gastronomia de Vilanova i la Geltrú
Dijous 2 de maig, a partir de les 19:30 h
A La Daurada. Places limitades.

Com ja es tradicional, la Nit de la Gastronomia 2019 també servirà per homenatjar a persones que per la seva trajectòria professional o vital han estat treballant per la gastronomia de la ciutat.

El Gremi d’Hostaleria de Vilanova es va posar en contacte amb els seus agremiats, i el restaurants van ser lliures d’escollir el producte i de proposar el plat. D’aquesta manera el menú de la nit estarà format per les idees de quatre restaurants, l’Escola hoteleria I. Joan Ramon Benaprès de Sitges i una pastisseria.

V edició de la Nit de la Gastronomia

El menú

El menú degustació estarà format per:

  • Tàrtar de tonyina de Vilanova amb papadum, maionesa de kimchi i alvocat, de l’Escola hoteleria I.Joan Ramon Benaprès de Sitges;
  • Ravioli a l’estil Foment Vilanoví del Restaurant del Foment;
  • Sardina de Vilanova sobre tomàquet fumat al carbó i a l’aroma de Chardonay del Restaurant L’ànima;
  • Espigalls per l’avi Miquel del restaurant L’artiga;
  • Sopa thai de pagell i verduretes mediterrànies de La Daurada
  • i “La plaça és vostra” per postres de la Pastisseria Mercè.

Al llarg de la Nit de la Gastronomia 2019 cada plat es maridarà amb un vi diferent.

El sopar s’obrirà a partir de les 19:30 h a La Daurada Beach Club amb un còctel de benvinguda elaborat per GIN MG. També hi haurà un aperitiu a càrrec de Patates Piqué. Un cop acabat el sopar, i després dels cafès, GIN MG també oferirà la possibilitat d’acabar la vetllada amb un gin tònic premium.

Tiquets a la venda

La venda de tiquets es farà a les oficines del Gremi d’Hostaleria de Vilanova a la Rasa del Miquelet 16, de dilluns a divendres de 9 a 13 i dilluns i dimecres de 17 a 19 h. i a l’Oficina Municipal de Turisme al Passeig del Carme, s/n de dimarts a divendres de 9:30 a 14 h i de 16 a 19 h. Dissabte de 10 a 14 h i de 16 a 19 h. i diumenges i festius de 10 a 14 h.

El preu del tiquet és de 35 euros per persona i la forma de pagament serà en efectiu o per transferència bancària. Places limitades.