Receptes de Quaresma

Fins al 18 d’abril, sis establiments vicentins oferiran plats de Quaresma

A més, els establiments participants cuinaran una recepta en directe al Mercat de Pagès dels dissabtes, a la plaça de Narcís Lunes

Com a preludi de la Setmana Santa, Sant Vicenç dels Horts aposta per la seva oferta gastronòmica i el producte de proximitat amb la cinquena edició de les receptes de Quaresma. Enguany, hi participen sis establiments locals: Pastisseria Muñoz, Cal Sagrià, La Taska, Crepediem, La Cuina d’en Toni i Restaurant Cal Mora. L’objectiu d’aquesta proposta és revalorar la cuina tradicional d’aquesta època de l’any i el producte de temporada del Parc Agrari del Baix Llobregat.


Del 6 de març al 18 d’abril, es podran degustar plats típics de Quaresma a cadascun dels sis restaurants que hi participen. A més, des del 9 de març fins al 13 d’abril, cuiners i cuineres d’aquests establiments elaboraran en directe les seves receptes de Quaresma al Mercat de Pagès, els dissabtes al matí a la plaça Narcís Lunes.


La programació, que es pot trobar al llibret , és aquesta:

  • 9 de març a les 11.30h. Pastisseria Muñoz: Bunyols de Quaresma
  • 16 de març a les 11.30h. Cal Sagristà: Amanida de bacallà i taronja
  • 23 de març a les 11.30h. La Taska: Tapa de bacallà confitat amb base de carxofa i confitura de tomàquet
  • 30 de març a les 11.30h. Crepediem: Bacallà amb safaina i cigrons
  • 6 d’abril a les 11.30h. La Cuina d’en Toni: Macarrons del Parc Agrari
  • 13 d’abril a les 11.30h. Restaurant Cal Mora: Calçots amb ous remenats


La col·laboració, ja consolidada, entre pagesia, restauració local i Ajuntament és imprescindible per fer d’aquesta campanya de difusió de les receptes un referent gastronòmic comarcal.