3a Diada de les Jornades gastronòmiques d'interior

Les Jornades gastronòmiques, pròpiament dites, tindran lloc del 7 al 21 d’abril. Durant aquests dies, als nou establiments de restauració participants (6 són de l’Hospitalet de l’Infant: Amalfi Pizzeria, Deviteca Botiga de menjars, El Solomillo, Restaurant Hotel Sancho, Restaurant Nàutic i Topolino; 2 són de Masboquera: Casal de Masboquera Paco Boix i El Rebost de la Nuri; i un de Pratdip: La Cuina d’en Carlos), oferiran els tastets que es podran assaborir a la 3a Diada i menús especials a uns preus que oscil·len entre els 12,50 i els 22,50 euros. Aquests menús tindran com a ingredients principals productes i plats de la terra, com ara galtes i costelles de porc, conill, cargols, bolets, escalivada, llonganissa, etc

 

Entre les persones que omplin una butlleta amb tres segells (l’establiment hi estamparà un segell per cada menú consumit), se sortejarà un val per a un menú per a dues persones en un dels establiments participants. Les bases del sorteig i la informació detallada dels tastets de la Diada i dels menús de les jornades es poden consultar aquí.

 

Amb l’organització d’aquestes jornades gastronòmiques i de les dedicades a la tonyina –que enguany se celebraran del 19 de maig al 9 de juny-, l’Ajuntament vol “promoure el consum als establiments de restauració del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i fomentar-hi l’activitat econòmica durant aquests primers mesos de l’any, previs a l’estiu”, segons ha explicat la regidora de Turisme, Elidia López. Aquest és l’objectiu també de la campanya promocional “Menja i guanya”, que està actualment en marxa. En el marc d’aquesta campanya, els clients que consumeixen 20 euros com a mínim a qualsevol dels bars, restaurants o establiments de menjar per emportar que hi ha al municipi poden participar en el sorteig d’un premi. Els que ho facin aquest mes d’abril poden guanyar una escapada per a dues persones i un val de 30 euros, per utilitzar a qualsevol establiment membre de l’associació de restauradors.