Exit de la IV Jornada de Networking de la FIHRT a Manresa

Una vintena llarga d’empreses col.laboradores de la FIHRT  van participar a la jornada de networking realitzada el Passat 8 d’abril a la Cambra de Comerç de Manresa, co-organitzat amb el Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages i el Moianès

L’objectiu de la iniciativa era, un cop més, posar en contacte els partners i col.laboradors de la FIHRT amb els Gremis i Associacions que la integren perquè puguin desenvolupar negocis i generar oportunitats.

Van realitzar-se un total de 276 entrevistes entre els Gremis i Associacions presents i els col.laboradors desplaçats a la capital del Bages.

Des de la Junta de la FIHRT es valora aquesta nova jornada com tot un èxit.

 

El President de la FIHRT, ha declarat que l’èxit de les jornades d’avui ens emplaça ja a plantejar la propera edició, que arribarà ja a la Cinquena edició. Es proposarà als associats una nova seu per a l’any 2020.

Els col.laboradors troben molt útils aquest tipus de jornades, doncs en un temps molt reduït, permeten conèixer els Gremis i presentar les seves novetats i serveis, per agendar una nova trobada, amb més calma, a la seu dels gremis associats.

En aquesta edició, s’ha habilitat una zona on els partners han pogut desplegar tant rollups, com fliers i material informatiu, com elements propis de la seva activitat, com  a desfibril.ladors, punts de recàrrega de vehicles elèctrics, carregadors per mòbils, tablets, terminals TPV, etc.

Els participants han pogut accedir, per mitjà de reunions d’uns 12 minuts de durada,  a trobades directes amb Presidents i Gerents de Gremis associats, accedint a possibles  col·laboracions i a engegar nous projectes.

Finalitzada la Jornada, els participants que ho han desitjat, han participat en un dinar de treball, al Restaurant Miami de Manresa.

La jornada s’emmarca dins del programa de #NetworkingFIHRT que enguany ha arribat a la seva IV edició. Les prèvies van tenir lloc a Terrassa, Sant Sadurní i Sabadell.

Un any més, la Jornada es consolida com un referent de les activitats de la FIHRT.

Des de la Federació volem agrair a totes les empreses i professionals que any rera any contribueixen a aquesta consolidació, així com als Gremis participants el seu interès i participació, sense una dedicat`roia especial al Gremi co-organitzador, el Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages i el Moianès, que en les properes setmanes cel.lebrarà una nova Jornada de Formació del Bages, a la Fundació ALICIA. Allí hi serem.

Les empreses participants a la IV Jornada de Networking de la FIHRT han estat: GRUP SEHRS, ASSEGURIS, ACCIO PREVENTIVA, ASSOCIACIO DE CELIACS DE CATALUNYA, EUROPREVEN, GRUPO SIFU, NECEN OZONO, SOCIALWIBOX, MARBEL, GESCOBERT, GLAAM CONSULTING, CARYOSA ELECTRODEA, REPSOL, VIESGO ENERGIA, CAIXABANK HOTELS & TOURISM, ENTROPY, ESTALVI TERMIC, ALLINS4B. SENTRY SEGURETAT, CASER SEGUROS, ROCA DE FISAN, COCA-COLA EUROPEAN PARTNERS, INIGEST, OFERZONE, YUPCHARGE i REMENJA'MMM.

Agraïm també a Coca-Cola European Partners el seu suport logístic a l'esdeveniment.