IV Ruta de la Tapa Vilanova i La Geltrú

Ens complau convidar-vos a la IV Ruta de la Tapa a Vilanova i la Geltrú, que celebrarem del 25 d’abril al 12 de maig de 2019, amb la col·laboració d’un gran nombre d’establiments hostalers de la nostra localitat.

IV Ruta de la Tapa Vilanova i La Geltrú

Aquest projecte és un concurs amb el qual volem donar a conèixer la varietat gastronòmica i cultural de la nostra localitat, que constarà dels següents premis en la categoria “Millors Tapes 2019”:

  • Premi a la millor tapa, atorgat per un jurat gastronòmic
  • Premi a la segona millor tapa, atorgat per un jurat gastronòmic
  • Premi a la tercera millor tapa, atorgat per un jurat gastronòmic
  • Premi a la millor tapa, valorada pel jurat popular a través de la plataforma www.estamosdetapas.com.

Aquests premis seran atorgats per un jurat format per professionals de l’àmbit astronòmic (Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú). Els consumidors també podran valorar les tapes atorgant d’1 a 5 punts a través de l’aplicació móvil estamosdetapas.com, propietat de Mahou San Miguel, o bé accedint a la pàgina web del mateix nom. La tapa més ben valorada rebrà com a premi un quadre-diploma.

IV Ruta de la Tapa Vilanova i La Geltrú

IV Ruta de la Tapa Vilanova i La Geltrú

Aquest tipus d’iniciativa, a més d’una activitat lúdica, també és una manera de promocionar els nostres establiments hostalers i de contribuir a la millora dels seus recursos i serveis, alhora que es fomenta la creació d’una ocupación estable i de qualitat a la nostra ciutat.

A més, els consumidors que completin la ruta podran participar en un sorteig de sopars per a dues persones.

Confiem que aquesta acció sigui del vostre interès, i us animem a gaudir d’aquesta celebració gastronòmica.