Reinventa't per ocuparte

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes amb el suport de  l’Institut Municipal d’Educació i Treball de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, l’Ajuntament de Sitges, el Consell Comarcal del Garraf, el Gremi d’Hostaleria de Sitges i el Gremi d’Hostaleria de Vilanova i la Geltrú, presenta el pla d’execució Reinventa’t per ocupar-te.

El seu objectiu es millorar l’activitat del sector productiu hostaler, generador d’ocupació al territori, mitjançant la cooperació público-privada i possibilitar la inserció sociolaboral de les persones més vulnerables.

Un dels projectes que contempla es diu “Defineix l’empresa en competències” amb un seguit d’accions amb empreses del sector de la hostaleria per tal de sensibilitzar sobre la importància de la gestió per competències en els recursos humans de les seves empreses, formant a aquestes en el procés de selecció per competències i generant fitxes dels llocs de treball per competències. Es pretén dissenyar amb les empreses un pla formatiu a mida per donar resposta a les necessitats formatives que presenten i proporcionar als seus possibles futurs treballadors les competències necessàries per a cobrir els llocs de treball. I crear amb les empreses borses de treball per a cobrir les futures vacants d’aquestes empreses col·laboradores.

Reinventa’t per ocuparte

A continuació teniu les diferents accions de les que podeu participar.

Programa de projectes innovadors i experimentals 2018

Reinventa’t per ocuparte 2018
Defineix l’empresa en competències
  1. Orientació cap a la selecció per competències.
  2. La gestió per competències.
  3. Bones pràctiques en l’Hosteleria.

Programa d’Innovació en el teixit Productiu per introduir a les empreses del Sector d’Hostaleria en el món de les  Competències, mitjançant formacions, assessorament i  suport.

Objectiu:

Es fer un diagnòstic  a les empreses de les seves necessitats.

Durant l’any es duran a terme els següents actuacions:

  • Xerrada per introduir el model de Competències. ( 28 maig 9:30 a 13:30).
  • Seminari “Selecció de personal per competències” on es donaran eines i pautes per posar en pràctica el mètode i definició de perfils professionals. (30 setembre, 7,14,21 d’octubre de 9:30 a 13:30 )
  • Jornada de Speed Dating ( octubre – novembre)
  • Jornada de reflexió sobre les condicions de treball en el sector ( bones pràctiques).
  • Formacions a mida per empreses ( durant l’any)

Totes les empreses del sector d’Hosteleria poden participar en qualsevol actuacions i  una de les finalitats de la prospecció empresarial serà el recull de necessitats formatives que ens permeti  fer una programació a mida .

Hi ha la possibilitat de col·laboració en pràctiques  no laborals (100 hores ). A partir del 20 de maig.

Les empreses interessades en col·laborar caldrà que es posin en contacte amb:

Prospectora del programa:

Susana Garcia Mas 
garciams@santperederibes.cat
Tel: 93-810-92-68