El Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages ja té el carrer que demanava per al cuiner Domènech

La FIHRT ha recolzat aquesta inicitiva, així com el nomenament de Domènech coma fill predilecte de la ciutat de Manresa.

Finalment, Manresa dedicarà al seu cuiner més emblemàtic un vial de la ciutat. 

El ple municipal de Manresaha aprovat concedir a Ignasi Domènech, l'autor del popular llibre "La Teca".

Salvador Redó, historiador i expert en la figura d'Ignasi Domènech, ha intervingut al ple municipal en representació del Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages i el Moianès, per defensar la concessió del carrer a Ignasi Domènech.

Ignasi Domènech Puigcercós (Manresa, 8 de setembre del 1874-Barcelona, 11 de novembre de 1956) va ser un cuiner i gastrònom català, autor d'una trentena de llibres de cuina, entre els quals La Teca (1924), el clàssic i best-seller de la cuina catalana casolana que ha tingut més reedicions.

El Gremi va dedicar tot un any a glosar la figura d'Ignasi Domènech en els establiments de restauració del Bages, incloent plats de la seva creació, i en nombroses Jornades de Formació organitzades pel Gremi, entre elles, la darrera, s'han fet no poques xerrades, tertúlies i accions per parlar de la seva figura, cabdal en la cuina del Bages i de Catalunya.

L'any 2017, l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició li va preparar un homenatge a l'Hotel Majestic de Barcelona. Els protagonista va ser un sopar elaborat pel xef Nando Jubany amb alguns dels plats més emblemàtics de Domènech. 

La petició, que va més enllà de que se li dediqui un Carrer, ja que el Gremi ha demanat ja en nombroses ocasions, que Ignasi Domènech sigui declarat fill predilecte de la Ciutat, ha rebut l'adhesió de l'Institut Català de la Cuina i la Cultura GAstronòmica, la Federació Intercomarcal d'Hostaleria Restauració i Turisme FIHRT, i de la vintena d'associacions i gremis que en formen part, així com de part de la societat civil manresana i bagenca.

L'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició destaca del manresà que, «des del mestratge de l'alta cuina internacional, va reivindicar el valor i l'exquisidesa de la tradició popular. Prolífic autor de llibres gastronòmics, la influència de la seva producció va ser cabdal tant a la cuina casolana com a la professional; i especialment un dels seus llibres, La Teca, que continua sent una referència imprescindible de la gastronomia catalana».